Massage

Bamboe massage
De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en ‘Triggerpoints’ te verlichten. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

30 minuten: € 27,50
60 minuten: € 45,00

Ontspanningsmassage
Massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

30 minuten: € 27,50
60 minuten: € 45,00

Hotstone massage
Eeuwenoude en wereldwijd toegepaste massage waarbij men gebruikt maakt van de magnetische en temperatuurbehoudende eigenschappen van stenen. Hotstones zijn vaak basaltstenen die spieren doen ontspannen en energiepunten activeren. Ook Coldstones kunnen worden ingezet: koude marmerstenen verminderen zwellingen en kunnen oververhitte lichamen afkoelen.

30 minuten: € 29,50
60 minuten: € 50,00

Indiaase Hoofdmassage
Ook wel: Champissage (shamponeren) genoemd, en nog steeds standaard bij elke knipbeurt in India. De hoofdmasseur kneedt, masseert, klopt en bedrukt het gehele hoofd, de nek, schouders en armen. Het hoofd is het belangrijkste energiecentrum van ons lichaam en middels massage wordt stress verminderd, nachtrust bevorderd, de conditie van huid en haar verbeterd en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

30 minuten: € 27,50

Thaise yoga massage
In een Thaise yogamassage combineer je yoga, massage, acupressuur en meditatie. Binnen jouw eigen grenzen strekt de masseuse je ledematen volgens bepaalde yogaposes en drukt ze op specifieke energiepunten. Doordat jij je heerlijk ontspant, kun je op een dieper niveau spanning loslaten, waardoor blokkades worden opgeheven. Je energie gaat vrij stromen en afvalstoffen verlaten je lichaam. De massage heeft daardoor niet alleen een heerlijk ontspannend, maar ook een krachtig reinigend, vitaliserend en heilzaam effect. Deze massage is traditioneel met gemakkelijk zittende kleding aan.

60 minuten: € 45,00
90 minuten: € 60,00

— LET OP: Erotiek is geen onderdeel van de massages —

Massages op afspraak via yogabyelske@gmail.com

Yoga by Elske

Na jarenlang op verschillende plekken haar lessen te hebben gegeven, concentreert Elske haar energie nu vanuit haar eigen locatie in het centrum van Hoorn.

Naast yoga is zij ook gespecialiseerd in diverse massage stijlen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd even e-mailen of bellen.

Openingstijden Massage

Maandag
8:00 am – 9:00 pm
Dinsdag
8:00 am – 9:00 pm
Woensdag
8:00 am – 9:00 pm
Donderdag
8:00 am – 9:00 pm
Vrijdag
8:00 am – 9:00 pm
Zaterdag
8:00 am – 9:00 pm
Zondag
8:00 am – 9:00 pm

Check Lesrooster voor exacte tijden van de yoga lessen.

%d bloggers liken dit: